neděle 9. května 2010

Předposlední Přání!

HAHA! Vtipný, co? Jenom bych rád ohlásil, že na hře opět pracuji. Dnes jsem rozdělal systém válčení. Už lze cvičit vojáky, kteří se hromadí ve městě. Funguje mi i rozdělování obrany/síly atd. Ještě než udělám tahání vojsk po mapě, tak musím konečně zapracovat tahový systém kroků. Ten jsem si už rozpracoval a dodělám ho až si nad kód opět sednu. Další věcí je fakt, že už máme skoro všechny budovy :). Jako obrázek přidávám rozpracovaný pahorek s hradem, který se třeba použije do nějakého artworku. Opravdu je rozpracovaný a dělá na něm Last :).


6 komentářů:

Michal Škoula řekl(a)...

Vypadá to velice dobře, děláte to v GM nebo v XNA nebo v čem?

Martin Kaše řekl(a)...

Doufám že to doděláš, ¨na hru se moc těším GL

Petr Vojtěch řekl(a)...

GM :).

PepiCzech řekl(a)...

Obrázek parádní. Osobně mi tma vadí ta dokonalost, vypadá to teď jako papírový model... možná ta textura trávy a nepřítomnost trávy jako "modelu" (nějaký hair generator?). Trošku bych zksuil přes nějakou mapu nahant plasticitu pro reálnější dojem. Jinak respekt a smekám, jsou na tom vidět hodiny cílené práce.

Petr Vojtěch řekl(a)...

PepiCzech: Děkujeme. Ten obrázek nebyl hlavním předmětem toho příspěvku, použil jsem ho, protože byl po ruce :). Samozřejmě finálka bude vypadat úplně jinak. Hlavně jsem chtěl podotknout, že na hře pracujeme, ale přidávat screen s pracovní grafikou se mi nechce :).

phob řekl(a)...

ikdyz je tohle jen nedodelana prace, nemuzu si pomoct, ale mel by sis nastudovat vzhled takovych hradu apod.... to nahore vypada totiz jako kostel, a pomerove, je to trosku ulitnute... da se rcit, drevene okenice, nebo co to je na vezi, si prirovnej k branam na hradbach apod... trosku to vice rozclenit, trosku vice kreativity... mrkni se na nejake fotky hradu, a inspiruj se :)