středa 15. září 2010

Válka

Nebojte, nebudu se pouštět do sáhodlouhých úvah o této nebohulibé lidské činnosti. A rozhodně není pravdou, že bych nechtěl, téma válek mě svým způsobem baví a zajímá, ale spíš bych si to nechal na jindy. Dnes bych se rád podělil s jedním vtípkem, který jsme u nás ve škole rozjeli. 

Dostali jsme se do čtvrtého ročníku a -nevíme proč- se zavedli třídní nástěnky. Ale stalo se tak a já byl v době své nepřítomnosti zvolen za jednoho ze dvou hlavních nástěnkářů. Co naplat, zprvu jsem se bránil, ale je to celkem švanda. Třídní nástěnka je vyhrazená pro upoutávky na různé akce, školy a další zajímavosti, které by mohly studenty zajímat. A vlastně nápadům se meze nekladou. My jsme ji tak trochu z recese začali zdobit propagačními materiály. Rudé plakáty hlásali svobodu a revoluci. Učitelům se to samozřejmě nelíbilo, plakáty servali a vyvěsili něco ohledně designu. 
Rozhodli jsme se, že se nedáme a zahájili jsme ofenzívu. Ne tedy proti učitelům, ale proti dalším třídním nástěnkám. Posunuli frontu a pomocí tančíků, šipek a dalších značek naznačili válku. Z V3 se tedy stal protektorát a hodláme pokračovat dále. S podporou učitele navrhování se později budeme sunout po stěnách až k ředitelně a zaútočíme na hlavní štáb. Očekáváme i partyzánské boje, naše impérium ale neohrozí. Donést musíme ještě plastové maketky vojáků a nalepit je na bojiště. Snad tento fórek vezmou i ostatní s humorem :). 

1 komentář:

Firejs řekl(a)...

Taky jsme měly nástěnky, ovšem nikdo je tak neprožíval, ale přeju vám hodně úspěchů do války, protože bojovat proti učitelům je dost těžká věc i v maličkostech jako je obsah nástěnky ;)