pátek 10. prosince 2010

Kvalifikace CSS - Liberec

4events.cz pořádají Mistrovství škol České republiky v Counter Strike Source. Kvalifikace probíhala v několik městech a jedním z nich byl i Liberec. Řekli jsme si, že to zkusíme, ale nějak jsme to vážně nebrali. Šli jsme tam s tím, že nepostoupíme, ale uděláme si z toho alespoň srandu. I přesto jsme párkrát potrénovali. Nakonec to dopadlo tak, že jsme postoupili a to naprosto neuvěřitelným způsobem. Nepřátelé nás ani jednou neporazili. 
Tento první turnaj probíhal mezi 4 týmy (v Liberci), každý zápas na dvou mapách po deseti kolech (málo času). Ačkoliv jsme si nevěřili, dokázali jsme zahrát perfektní zápasy a každou mapu jsme vyhráli. A naprosto nejlepší bylo finále, které jsme dali bez ztráty květinky, jakože 20:0. A přitom byli asi nejsehranější z těch ostatních týmů. 
Předpokládám, že v Praze už to tak snadné nebude, ale pokud ještě potrénujeme a budeme se snažit, něco uhrajeme :). Teď jsme ukázali, že týmová hra a nějaká taktika nám problém nedělá. Uvidíme už ve středu :). Článek o našich zápasech najdete zde, ale pozor, číst s nadsázkou :D.

3 komentáře:

Firejs řekl(a)...

Škoda, že za mých mladých let se podobné školní aktivity nedělaly - nebo mi o nich aspoň nikdo neřekl. Tak ať se vám daří ;)

Likandro řekl(a)...

Gratulace, ať se daří i nadále. :)

Petr Vojtěch řekl(a)...

Děkuju, děkuju... :)