sobota 17. července 2010

PacIn

Tak i já jsem se dostal k práci na PacInovi :). Tak nějak se už delší dobu pomalu dostávám do týmu FS a teď proběhla týmová dovolená (nechyběl jsem :)), která není moc dovolenou, protože se na ní nechutně pracovalo :D. A co bylo cílem? Konečně přiblížit PacIna datu vydání. Povedlo se? ANO! Asi to je pro spoustu z vás hodně abstraktní pojem, ale je to tak. PacIn se blíží do kýženého cíle a zanedlouho by měl být znám i datum. Ten víme už teď, ale jelikož se Fiola poučil z chyb minulých, tak čeká na betatest, který začne každým dnem :). 

Za dobu na chatě jsme udělali spoustu věcí, dokončovala se grafika, připravovala se propagace, obálka, dodělával se kód, opravovaly se chyby a spousta dalších věcí. Co se mi dostalo reportu z minulé dovolené, tak se tenkrát PacIn moc neřešil. Teda řešil, ale nebylo to tak žhavé, jako nyní. Možná je to tím, že cíl je už na dosah, a tak to všechny motivovalo. A musím uznat, že tempo práce bylo neuvěřitelné. Když jsem byl nadšen z toho, co jsme s Pepíkem a Danem zvládli za 3 dny udělat (TipŤap), tak nyní je to ještě něco jiného. Dělalo se celý týden od osmi do tří do noci. Teď mě čeká pořádný odpočinek. Web už běží, informace budou postupně nabývat.


1 komentář:

phob řekl(a)...

zajimavy trailer. jen skoda, ze logo je dost necitelne, jelikoz splyva s plutkem, a na vse je pouzito tmavsich barev, ale tak to uz je drobnost...
ono celkove me prijde, ze autor ilustraci to chtel mit hotovo co nejdrive... coz je skoda...