pátek 9. dubna 2010

Jsem nesmazatelný!

Inu. Úkol byl jasný. Vytvořit kratičký komix, který by se následně natiskl na nějaký textil. Jak se záhy ukázalo, zase tak jednoduché to nebylo. Na předchozí práce pro tohoto učitele stačilo tak pět různých návrhů, vždy se mu alespoň jeden líbil a byla z toho dobrá známka (nejhůře 2). Ale tentokrát to bylo jinak. 
Musel jsem udělat snad 20 různých návrhů a až prostě jeden na konci se 'celkem líbil'. Jeden z návrhů byl dokonce ten automat, který jsem prezentoval níže (před několika dny). Jedná se podle mého o takový hloupý komix. Má symbolizovat nějakou kresbu a nad papírem je normálně ruka s gumou (proto je udělána plasticky) a gumuje tu svoji práci. Přičemž postava na papíře začne utíkat .. Toto je zatím čistej dokument pro tisk na fólii. Ve skutečnosti už mám osvíceno na síto a i vytisknuto na triko, ale zatím se suší a fotka bude snad za týden :). 

6 komentářů:

Káťa řekl(a)...

hustý

Firejs řekl(a)...

Dobrej nápad i zpracování ;)

Kyle Weit řekl(a)...

pěkný ! :)

Playman řekl(a)...

Jsem nesmazatelný! -Ještě kdyby se přidala i fotka trika, na které to vytiskneš... Jinak pěkné ale zas tak mistrovský to zase není, takže mi nedochází smysl... co takhle zase napsat nějáký pěkný článek ?

Petr Vojtěch řekl(a)...

Playman: Omlouvám se, že píšu špatné články. Co je podle tebe pěkný článek? Založil jsem blog kvůli prezentaci svých prací. A co se ti na tom nezdá, jaký smysl? :D.

Playman řekl(a)...

Bedikk: Sorry mel sem zase svuj den blbec, psal sem ale -jestli by jsi zase nemohl napsat nejaky pekny clanek -tzn. ze uz si par peknych clanku napsal a zrovna tento mi nepadl do noty, rozhodne sem ti nekritizoval blog jako takovy; obcas proste zapominam ze sem pouze na blogu -to je cele...