sobota 27. března 2010

Hry a tak vůbec

Ještě donedávna jsem se ke hrám dostával pouze přes Indiana a hrál jsem ty hry, které jsem recenzoval. Nějak extrémně mě to nebralo, dělal jsem spoustu dalších věcí. Tak nějak postupně se ke mě hry dostávaly, možná bych řekl od nějakých Shiftů, které jsem sice recenzoval, ale také jsem si je sám s radostí koupil. Pak přišla pecka jménem Dragon Age a tu jsem vlastně dohrál celkem nedávno. Nějakých 150 hodin jsem ve Fereldenu strávil. Kdo hrál, ten musí potvrdit, že jakmile se zakousnete, jen tak hru nevypnete. A jelikož Bioware válí, zabavil mě i Mass Effect, jehož universum je geniálně promyšlené. První díl jsem si ale prošel pouze kvůli příběhu.

Druhý díl Mass Effectu sice stále nemám dohraný (to víte, času je málo), ale zato zkoumám každý zapadlý kout vesmíru :). To všechno by se stále dalo nazvat 'Ok, jsou to pecky, tak jsem si zahrál a dál to zase pojede normálně', ale první takový pořádný krok přišel už o Vánocích, kdy jsem si koupil Modern Warfare2, multiplayerovou střílečku z moderního bojiště. Musím říct, že mě to opravdu baví a když mám čas, rád si jdu na chvíli zastřílet. Systém levelů a vylepšování je nastavený dobře, takže vás hra stále žene kupředu. Můj bratr hraje mnohem aktivněji, takže proti němu nemám šanci, ale s ním v týmu je to větší sranda :D.

A momentálně asi největší podíl na hraní má beta (!!!!) připravované variace na Dotu s názvem Heroes of Newerth. Dostal jsem se k tomu tak nějak náhodou. Zoom mi poslal přihlašovací údaje, že to mám vyzkoušet a pro jistotu mě zaregistroval (kvůli časovému omezení). Chvilku mi vůbec trvalo, než jsem zjistil, oč vůbec jde. Ano DOTA mi moc neříkala, ale tak jsme večer ještě s Fiolou sedli na Skype a že to vyzkoušíme. Je pravda, že chvilku trvalo, než jsme hře vůbec přišli na kloub, ale stálo to za to. Teď si skoro každý večer alespoň jednu hru dáme a nutno dodat, že nám to začalo jít a pomalu doháníme bodíky, o které jsme přišli na začátku. Jakmile hra vyjde, určitě koupíme a až se ještě více rozehrajeme, třeba se to pokusíme natřít jiným hráčům v místní lize na Playzone :).

8 komentářů:

Firejs řekl(a)...

To se někdo má, že má tolik volného času, to já si občas střihnu zápas v Unreal Tournamentu, nebo nějakou Casualku a chtěl bych pařit Civilization 4, jenže to by mě trápilo svědomí, páč mám tolik věcí co bych měl dělat..

Je to hrozný, na střední jsem moc nehrál, a měl jsem spousty času.. teďka na vysoký bych pařil furt :)

Petr Vojtěch řekl(a)...

Beru to asi tak, že doteď jsem všechen čas rval do práce a nyní si utrhnu i trochu na tu zábavu :). Ale věřím, že na vejšce máš asi docela frmol.

Anonymní řekl(a)...

bedikku jak se menujes v modern warfare 2??

Petr Vojtěch řekl(a)...

bedikk? :)

Anonymní řekl(a)...

tak si me pridej ja se jmenuju
LUKINATOR CZ

Petr Vojtěch řekl(a)...

LUKINATOR CZ na Steamu neexistuje :). Musíš mi dát své přihlašovací Steam jméno.

cOm4x řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
cOm4x řekl(a)...

Jojo..K této hře jsem se taky dostal :D, ale zustavam u klasické W3 doty.. Heroes of Newerth,to je až na grafiku,pár vychytávek a pár nových herů + změněných itemu to samý :) ;)