neděle 3. ledna 2010

Web

Po delší době jsem opět dal do provozu web. Design je stejný, jako zde na blogu, nic moc tam nenajdete. V podstatě pár starších prací. Časem je doufám všecky nahradím za lepší, jen co si na to vezmu trochu času :).

Nyní bych rád zkusil nějakou video úpravu (mattepaint a zasazení 3D objektu do videa), záběr už mám vymyšlený, teď se jen dokopat k realizaci :D. Pak samozřejmě škola, kde toho bude teď docela hodně a samozřejmě nějaké ty rozjeté projekty, na které momentálně kašlu asi nejvíc a dost mě to mrzí.

Na web jsem si ještě nekoupil doménu, ale to je otázka opravdu chvíle. Už jsem ji měl objednanou, i zaplacenou, ale banka mi to stornovala s tím, že podpis nesouhlasí se vzorem, tak to budu muset zaplatit znova, tentokrát radši přes internet. :)

Adresa zůstává stará, zatím .. http://www.bedikk.ic.cz/ 

7 komentářů:

zoomfire řekl(a)...

Web se mi líbí, ale kod je hroznej, kdyby si ho chtěl přepsat, dej vědět :)

Petr Vojtěch řekl(a)...

zoomfire :Já nevim, jsem se svojí prací spokojenej :D. Konečně používám divy i CSS! jsem borec :D.

Ale nevim, tak kdyby se ti chtělo :). Původně jsem to chtěl hodit na wordpress, ale ten je tak prasecky udělanej, že než bych přišel na to, jak správně udělat vlastní šablonu, tak asi umřu :D.

Firejs řekl(a)...

Nelibý se mi to, vypadá to jak nějaká rozsypaná různobarevná patlanina na černým pozadí..

Firejs řekl(a)...

ale chápu, že takovýdle weby jsou dneska v módě ;)

Petr Vojtěch řekl(a)...

Fire: NelíbÍ :D. Ne jen prudim .. děkuju za koment :). Nevím, jestli jsou v módě, ale mě se to líbí.

Šuny řekl(a)...

Mě se to vcelku líbí, jen myslím, že kdyby sis pohrál se šablonou tady na blogspotu, můžeš docílit toho stejnýho... Ale jestli chceš mít blog a web zvlášť, tak to je potom jiná.

Ještě bych upozornil na chybku ve hrách u popisu hmyzáků...

Petr Vojtěch řekl(a)...

Šuny: Nechápu, jak to myslíš .. jakože bych to měl spojený? :) To by nemusel být problém, ale docela mi takto vyhovuje ;).