pátek 1. ledna 2010

Kingdom Defender


Kingdom Defender je strategická hra na styl tower defense. Hra slouží hlavně k odreagování a měla by zaujmout hlavně svojí pohádkovou grafikou, příjemnou hratelností a poutavou hudbou. Původně to měla být krátká minihra vytvořená během společné dovolené týmů Darkmoon soft a Proces. Nakonec nám přišlo škoda udělat pouze minihru, a tak jsme se naplno pustili do vývoje a vytvořili hru takovou, jakou jí máte nyní ke stažení Vy!
Jakožto správný vůdce musíte bránit svou zem před vším, co jí napadne, a to jakýmikoliv prostředky. Proti zákeřným mechanickým robotům se jen těžko ubráníte mečem, proto nezbývá nic jiného, než využít silnějších zbraní. Mluvím o dělech, kulometech a podobných featurkách.
Vaše království se rozkládá na nemalém ostrově. Okolo celého království jsou rozestavěny věže, protože král nepočítal s možným nebezpečím, tak tyto věže nejsou vybaveny do boje. Tvým úkolem bude ubránit království na všech frontách. Můžete si kupovat zbraně a ty nadále vylepšovat.
Ve hře rovněž musíte taktizovat. Například u každého děla máte posuvník, kde nastavíte, že buď bude zbraň střílet rychle, ale slabě, nebo silně, ale pomalu. Rozhodující rovněž bude, v jakém pořadí si děla postavíte. Každou zbraň lze ubgradovat na další level (vylepšíte buď její rychlost, nebo sílu). Abyste mohli stavět další děla, musíte vylepšovat i základní sokl.
Zbraní se hře nachází 12, dělí se na zbraně střílející po pozemních jednotkách, střílející po vzdušných jednotkách, zbraně střílející naváděné střely nebo dokonce snipera. Každá zbraň stojí jiný obnos peněz, které získáváte ze zabíjení robotů.
  


Žádné komentáře: