pondělí 23. listopadu 2009

PLAY!



Další práce ze školy. Tentokrát jsme měli za úkol vytvořit ilustraci na triko. Zadání bylo poměrně otevřené - udělat tvář nějakému festivalu. Nejprve mě napadl nějaký Čajofest, ale z důvodu neschopnosti vymyslet něco originálního, či vtipného atd .. jsem od toho prostě upustil. Další byl Sci-fiCon, ale uvědomil jsem si, že Star-Wars je už provařené :D.

Tak jsem sáhl k tomu, co mám rád. Ke hrám .. udělal jsem triko k festivalu o hrách. Asi poznáte .. 4 tlačítka, původně na nich bylo WASD, pak jsem předělal na PLAY :).

7 komentářů:

Káťa řekl(a)...

*líbí se mi*

Ricki řekl(a)...

Jop, líbí líbí. :), to "A" a "Y" pravda, moc výrazný není. Nevim, jaká je velikost na tričku, ale ono to snad i člověku dojde...:), PL.. co bude asi následovat..;)

Keep up the good work;)

Drobet řekl(a)...

Tohle tricko chci! :)

Firejs řekl(a)...

Nevypadá špatně, ale nějak mně neoslovilo :)

Petr Vojtěch řekl(a)...

Ricky: Představ si to velikostně asi A4, kde písmena vidělt jsou dobře :).

Děkuju

Fire: nj :)

Likandro řekl(a)...

Tak tady se pozná, že jsi PCčkář :D

Já bych tam asi volil hrací kostku...

Každopádně se mi nelíbí možná až přehnaná míra stylizace tlačítek...? Klasické uspořádání šipek jen s písmeny by se mi líbilo víc... Tohle by mě asi nezaujalo... promiň...

Petr Vojtěch řekl(a)...

Chápu, klasické uspořádání jsem měl taky v návrzích, ale učitel řekl, že tento návrh bude jednoznačně lepší. Prostě takový "paříme tak dlouho, až ty tlačítka upadnou" :D:D

Díky.