pátek 11. září 2009

1 + 1 = 2TB


(Omluvte špatnou kvalitu fotky z mobilu, BTW: z boku krásně svítí :))

Inu, neměl jsem v plánu tak rychle kupovat další disk(přecijen moje dosud 1TB taky stačí), ale příležitost nabídla dost dobrou koupi. Jedná se o externí Wester Digital 1TB disk s USB, FireWare a e-Sata. Nový stojí 3500Kč, já jsem měl nový za 2700Kč, jak to? :)

Kamarád si celej nadšenej objednal disk a den předtím, než mu přišel zjistil, že u táty ve firmě může mít větší kapacitu, taky WD, ale za prakticky stejnou cenu. Co teď? Napsal mi, jestli bych nebral tenhle novej, ještě ani nevybalenej disk za cenu skoro o litra méně. No paráda! Samozřejmě jsem řekl, že ho chci. A teď už mi stojí na stole a jsem spokojenej. Zapisuje opravdu rychle, takže maximální spokojenost :D. 

BTW: Nevím jak to, ale když sem zkoušel USB, tak mi to zapisovalo rychlostí 140MB/s :D:D. Což je nemožné, když teoretická rychlost je nějakých 60MB/s tuším. No pravděpodobně chyba Windows v počítadle. Ještě si musím skočit koupit e-satu a už se těším, jak to bude lítat :).

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nějaký rychlý...já má 40 mb/s....jenom...

Petr Vojtěch řekl(a)...

No tak USB je nejpomalejší varianta. Přes FireWire to lítá líp a e-Sata bude nejrychlejší. Mělo by to lítat, jak kdyby to byl disk interní.

Firejs řekl(a)...

Tam se ti teda vejde filmů.. :)

Drobet řekl(a)...

tvl,s 70gb nemam narok :D