středa 22. července 2009

Něco končí, něco začíná?


Něco končí? Dnes večer jsem klukům z Darkmoonu napsal, že už nechci pokračovat dál. Mám k tomu svoje důvody a nechci z tohoto blogu dělat nějaký emoblog, takže tu nebudu moc brečet. Samozřejmě mě to mrzí, že opouštím tak svělý kolektiv lidí, ale momentálně je to pro mě asi nejlepší řešení.

A co dál? Momentálně mám v plánu jet sám na sebe. Chci udělat nějakou tu hru s Danem, který mimochodem taky z týmu odchází. Pak se uvidí. pokud se mi dostane nabídka na nějaký kvalitní zaběhlý tým, tak jsem ochoten to zkusit, rozhodně nemám v plánu znovu zakládat tým. 

Sám sobě přeji spousty úspěchu do budoucna :D.

8 komentářů:

PepiCzech řekl(a)...

Jop, tak to celkem chápu, nic není napořád. Jet sám na sebe má taky svoje kouzlo. Takže - good luck a ať se daří.

Woozie řekl(a)...

Ja s tym tak trosku pocital proto jsme s Markym uz trosku planovali do predu:). DMS pojede samozrejme dal, byla by to skodatoho nechat kdyz uz mame "jmeno". Kazdopadne na GM scene koncime a prechazime na jinaci jazyk ( zatim pro ostatni tajemstvím ). Kde se jednak Marky bude moct poradne vyradit a AlieN nebude omezenej polygonama :-)

Petr Vojtěch řekl(a)...

Woozie .. nechci tě odrazovat, ale veliký plány možná máš, ovšem bál bych se realizace. Lidi, co se před mým odchodem nesnažili se začnou snažit nyní?

Bildo řekl(a)...

Tak by jste mohli napsat i do fora k hram, na kterych delate, ze uz jsou asi passe. Nebo je chtete "dokodit" v jinem prostredi? Jinak Beddiku...fandim Ti.

Petr Vojtěch řekl(a)...

Bildo: Todle je dost těžký. Měl jsem v plánu dodělat moje rozdělaný věci za Darkmoon .. ale po včerejším rozhovoru s Wooziem si nejsem tolik jistej. Woozie má v plánu dodělat všecky GM projekty, což jsem rád. Já sám určitě budu pokračovat.

Anonymní řekl(a)...

Nevím jestli se komentář zobrazí, ještě se mi to na blogpotu nikdy nepovedlo: to je prostě naprt co stalo, dms byl pro mě nejnadějnější tým; nechci být pesimista, ale myslím že tím žes odešel to bude s dms na levačku. V každym případě držím palce, věřím že ať sám nebo v novym týmu budeš stejně aktivní a úspěšnej jako v dms. Držím palce!

Anonymní řekl(a)...

Ha, zobrazilo se to! Tady Ikkju x)

Petr Vojtěch řekl(a)...

Ikkju: Díky, já nevím jak to s nimi bude, přijde mi, že Woozie moc mluví a málo dělá, tak uvidíme :).