sobota 24. září 2011

Indiánův sraz Zingu

Dnes se v Metropoli Zličín odehrál první komunitní sraz serveru Zing.cz. Pořádali ho přímo fanoušci, ale nechtěli jsme na setkání chybět. Původně se mělo dostavit okolo čtyřiceti lidí, ale bylo nás tam nakonec okolo pětadvaceti. Myslím, že nikdo s větší účastí ani nepočítal. Atmosféra byla perfektní, povídali jsme si o hrách, zábavě, pořadu a s nikým nebyl problém. 


Když jsem od PLAYMANA dostal nějaké ceny pro hru Driver, napadlo mě, že některé předměty by se daly rozdat právě na srazu. Fiolovi se nápad líbil a ve studiu se mu podařilo vyštrachat ještě spoustu dalších cen. Nějaké hry, merchendise, filmy atd. Majkl také přivezl pár her a k tomu ještě hromadu plakátů. Vytvořili jsme lehký (nikdo ho nezvládl na 100 % :D) soutěžní kvíz a každý soutěžící něco dostal - podle vlastního výběru. Samozřejmě první vybíral nejlepší. Myslím, že jsme některým udělali alespoň trochu radost, já osobně byl s výsledkem soutěže spokojen. 


Doufám, že se podobná akce bude opakovat. Byl to sice komunitní sraz Zingu, ale hlavní slovo na úvod si tak nějak vzala redakce Indiana, když se k tomu nikdo jiný neměl :). O budoucnosti Indiana se diskutovalo hodně, bylo fajn, že lidem nedělalo problém pochopit naše určité kroky a vesměs nás podpořili. Taky jsem byl tak nějak nakopnut k tomu, abych se konečně pokusil zorganizovat akci "Indian má trika!", takže se do toho co nejdřív pustím, oběhnu pár tiskáren a pokusím se to celé dát dohromady. Na dalším srazu Cya.


3 komentáře:

Firejs řekl(a)...

Hezké, měli jste přímo nějaké prostory pronajaté? Nebo tam bylo tolik místa?

Michal řekl(a)...

Organizátoři zamluvili prostory :) 95 míst.. my si jen hodili stoly k sobě :)

Petr Vojtěch řekl(a)...

Místa bylo hodně, přišli jsme a prostě jsem si to rozestavěli :) Celej ten spodní plácek nám nechali, přestože to nebylo domluvené, tak jim to nevadilo.