neděle 14. února 2010

Přítelka má novej design blogu

Přítelka .. dobrý co? :D Přítelkyně -> Přítulkyně a nakonec zlehčeno na Přítelka, či Přítulka :D. Nicméně! Na chvíli jsme si sedli nad její ošklivý blog a pokusili se trochu zlepšit design. Popravdě se mi stále nelíbí a nevím co s tím :(. Takováto NE-kreativita mě snad ještě nepostihla. Pokud by měl někdo kreativní (Liki, Pepi, Banán .. další?) nějakej nápad co s tím, popřípadě na úplně jinačí šablonu, byl bych rád. Nemám problém udělat .. téměř cokoliv, CSS si taky upravím, jenom prostě nemám nápad :(.
EDIT (15.2. 11:00): Tak jsem to maličko poupravil :).

2 komentáře:

Kyle Weit řekl(a)...

NE-kreativita? Tak to je u tebe teda vzácný.. x)

Likandro řekl(a)...

Díky za zařazení mezi kreativní, toho si cením, ale k věci :)

Podle mě je trochu problém v tom, že stránka je taková cílově rozházená. Máš tam modrou, lyžaře > zimu, zimní sporty, aktuální nálada a vedle toho nadpis s lístečky, který vede k myšlenkám jako je "zelená, přírodní, živá, stálá"

Takže to bude asi blbá rada, ale zaměřil bych se spíš na ty lístečky a design přebudoval pro obecnější použití v každé roční době na stálejší užití... a tak nějak víc k charakteru tvé přítulky, protože co o ní občas postřehnu, tak je spíš taková Supr zelená a živá.

Ale tak, je to na tobě... tohle vychází jen z osobních pocitů a domněnek...