středa 7. října 2009

Noční ponožková procházka

Ano, čtete správně. Opravdu se nejedná o žádný překlep. Už jste někdy šli v dešti s někým po městě a on šel jen v ponožkách, bílých? No já teda ano! 

Šli jsme takhle s Káťou z tanečních večer domů, když Katka konstatovala (nevím co řekla, ale není to důležité, takže si to tak nějak upravím :D), že v těch děsných podpatkových botách nepůjde a že má lepší nápad. Původně jsem si myslel, že je to sranda, ale ona nebyla. Přemlouval jsem ji, ať to nedělá, nicméně Katka prostě nedala jinak a vytáhla tlustý bílý ponožky a opravdu přes město a následně přes půl vesnice a v dešti, kde všude byly louže, šla a s radostí si čvachtala :D. Nazvali jsme to deníčkovou událostí (který navzájem sbíráme) a nemohl jsem to nenapsat na blog. Prostě něco neuvěřitelně zábavného, fakt jsme si to užívali :D.

Mimochodem, taneční byly super. Tancovali jsme rock'n'roll a ani moc krve neteklo :D. O víkendu si to s Katkou zopákneme a v Pondělí budem hvězdy parketu :D. Už se těším na pondělí, což je prodloužená a Katka má mimochodem narozeniny :).


7 komentářů:

Káťa řekl(a)...

jak "Katka má mimochodem narozeniny"? :D je mi 18. o takovejch děsnejch věcech se veřejně nemluví. :D :D

Firejs řekl(a)...

Tak tohle se mi teda ještě nestalo :)

parekvrohlikkju řekl(a)...

Já si takto jednou doťapal ze sestřenčiny svatby x). Noční odysea dlouhá 10 km, levá bota se po cestě ztratila (asi jsem nebyl dost bdělý na to abych tu svobodomyslnou potvoru ohlídal :D), a tak druhá lakýrka šla ladným obloukem do nejbližšího křoví taky :). Je to super občas provést něco co se nedělá ;)

PepiCzech řekl(a)...

Heh x)

Likandro řekl(a)...

Přítelkyně si občas zuje botičky a ponoštičky a ťape si klidně po chodníku, po cestě, všude...

a pak mě začne přemlouvat, abych se s ní šel za pěkného odpoledne vykoupat do rybníka, NAHÝ, když kolem chodí celá řada lidí, dost často kolem projdou policajti... no... a ne a ne pochopit, že to dělat v daný moment nebudem... jo kdyby pršelo, nikde nikdo, tak by to byla jiná, ale takhle by to byl docela solidní průšvih a zápis v trestnim rejstříku a kdo ví co všechno :D

Holky jsou prostě bláznivý :D jen je hrozný, že to mám nějak strašně moc rád.

Petr Vojtěch řekl(a)...

Katuššš: Už se těším na pondělí :).

Firejs: To jsi teda v životě o dost přišel :D.

Ikkju: Taky super příhoda :D.

Pepik: No, asi tak .. co víc dodat :D.

Liki: No přesně! Jsou trhlý, ale právě proto úžasný :).

banane4joy řekl(a)...

Jo to moje Lucinka je přesný opak..jen jednou za rok jí přemluvím abychom šli..ehm.."na skály" :D
Takovýdle kraviny dělám z nás dvou prostě já :) Takže Liky, příště klidně zavolej :p