pondělí 17. října 2011

Launch Heroes 6

Někomu to už musí připadat trochu jako stereotyp. Vychází další velká hra a s ní je tu samozřejmě další launch párty, která nemá se hrou zase tolik společného. Je to dobře nebo špatně? Tuto otázku posunu trochu stranou, protože jsem z akcí vždy nadšený, takže jsem za další jen a jen rád. Tentokrát jsem byl Playmanem pozván do Hradce Králové, kde se se v historické krčmě U Rytíře oslavilo vydání velmi očekávaného titulu Might & Magic: Heroes 6.


Tentokrát je celá situace zajímavější o fakt, že jsme zde natočili vstupy pro nadcházející díl Indiana (za kamerou jsem stál, v jednom vstupu i před kamerou). Samozřejmě se v dílu objeví i recenze, takže atmosféra z párty přijde vhod. Z průběhu večera bych jednoznačně vypíchl historickou skupinu, která nás zábavně poučila o zvyklostech ve středověku, válčení, hodování a samozřejmě došlo na tanečnice, ohňovou show a šerm. Aby se neřeklo, tak k vyzkoušení byla i hra, ale znáte to, hrát můžu doma :).


Zde je reklama, kde vidíte záběry z krčmy a pokud si vzpomínáte na článek o launch párty Drivera, tak vás mohu nalákat, že v následujícím díle se k němí v krátkosti vrátíme.

Žádné komentáře: