úterý 8. března 2011

Život

Už opravdu dlouho jsem na blog nic nenapsal. Chtěl bych trochu popsat dění posledních týdnů, takže někteří tento post rovnou přeskočte. Možná si pamatujete, jak jsem před čtyřmi lety měl zdravotní problémy. Tak trochu se mi tento stav vrátil, ale ne v takové míře a po dvou týdnech intenzivní léčby a dojíždění do nemocnice jsem snad skoro v pořádku. Kvůli tomu jsem nepsal na blog, netvořil atd. Nic naplat, nyní se vracím, takže něco nového?

Prozradím, že se pracuje na velkých změnách pro Indiana, ale to si ještě chviličku počkáte. Rozhodně to bude stát za to, snad se opět posuneme někam dál. Samozřejmě pracuji na spoustě dalších věcech, nějaké ty weby a podobně. Prostě klasika.

Co se ještě týče osobního života, v pátek jsem měl Maturitní ples. I přes nemoc jsem si ho užil (v omezené míře), takže přikládám alespoň fotku. Ano, je vidět, že jsem pár kilo shodil. 


Potkala mě i další nemilá událost. Někdo mi ukradl Steam, email a Battle.net účet. Email i battle.net mám zpět (sice to trvalo několik dní), ale na Steam ještě čekám. Snad se to vyřeší brzo. Nechápu, jak někdo mohl zjistit moje heslo. Rozhodně do budoucna budu více opatrný, protože to není příjemná zkušenost. Tak prozatím končím, do budoucna snad přijdu s něčím opravdu zajímavým. 

3 komentáře:

PepiCzech řekl(a)...

Tohle je zajímavé. Imho si počtu o životě líp než o práci :) Na tu kouknu: jop - líbí/nelíbí - tohle je dobrý - jak udělal tohle? - tohle bych udělal trochu jinak. A hotovo. Zato příběhy ze života... mám je rád :)

Ať se daří.

Firejs řekl(a)...

Hlavně, že už je to zase dobrý, ale ukradení účtů mi tak trochu připomnělo mou situaci s paypalem.. tam jim ani nestačí, že mám u sebe mobilní telefon, který byl zadán při registraci... tedy nikdo mi účet neukradl jen mě tam nechtějí pustit :D

Bobb řekl(a)...

Mám taky problém. Někdo mi taky ukradl mail a B.net. Mail mám zpět ale B.net se mi nějak nedaří dostat nazpět. Mohl by mi někdo poradit? Nejhorší je že mi v B.net změnili i mailovou adresu takže ji ani neznám a nejde mi to nijak zjistit. Pokoušel jsem se založit nový účet což se mi povedlo, jenže na co je mi stejný účet když hry zůstaly na tom starém (změněném). Za každou radu budu vděčný. Kdyžtak mi napište i na mail. Bobb-88@seznam.cz díky a mějte se