pátek 27. srpna 2010

Konec prázdnin!

Dlouho jsem nepsal, protože jsem byl mimo, dělal jsem spoustu jiných věcí a prostě to nechal až na konec prázdnin. U tohoto postu asi nečekejte nějakou pořádnou informační hodnotu, bude se jednat spíš o osobní záležitosti.

V první řadě se pracovalo na PacInovi. A to tak, že se testovalo. Proběhlo několik vln a kromě nás /vývojářů hry/ se do testingu přidalo i pár fandů. Našlo se několik stovek bugů, které se opravovaly velmi rychle. Některé byly fatální, jindy se jednalo pouze o detaily. Myslel jsem, že napodruhé PacIna projedu opravdu rychle, ale trvalo mi to 10 hodin (bez bonusových map a videí). A to už jsem věděl jak na Sokobana, Berušky, věděl jsem, kam v adventurních částech běhat, pacmanovky jsem měl projeté a stejně mi to zabralo tolik. Alespoň zde jsou ty roky práce vidět :). 

Tolik o PacInovi. O prázdninách jsem dělal další velikou spoustu věcí. Dodělával nějaké webovky, například, a také jsem měl 18. narozeniny. No konečně! Změna žádná nepřišla, jen už mohu všude zadávat svůj pravý věk. Věci jako alkohol a cigarety se mě netýkají, takže zde žádná změna. Díky za to. Skvělé ale je, že jsem se přihlásil do autoškoly a zítra jdu na první lekci :). Už se těším, až budu moci konečně sám jezdit. 

Ještě, než začnu číst poslední díl Bohatýra jsem se pustil do próz od Oscara Wilda. Úžasné čtení, teď zrovna čtu Obraz Doriana Graye, předtím jsem přelouskal Cantervillské strašidlo, Zločil lorda  Artura Savila a další  -kratší- prózy :). Všem, kteří ještě nečetli, výrazně doporučuji.

Také jsme se s Káťou vrhli na předělání jejího blogu, ale ještě není hotový. Snad se najde nějaké odpoledne na dodělání. Do konce prázdnin mě toho asi moc nečeká, ale určitě musím poděkovat Kátě, že se mnou strávila prakticky celé prázdniny a byly úžasný :). 

2 komentáře:

Káťa řekl(a)...

jo nápodobně, taky paráda s tebou :)

Firejs řekl(a)...

Tak aspoň, že sis je užil ;)

některým se bohužel zase tolik nedařilo - jasně odpočinek, ale těch zážitků není moc - nu, což mám ještě pár týdnů volno, tak snad se ještě něco zajímavého stane ;)