úterý 28. července 2009

Návrh knižní obálky


Moje máma napsala psychlogickou knihu a samozřejmě k tomu se váže i návrh obalu pro knihu. Celkově vznikly tři možné varianty. Vyhrál návrh, který vidíte výše. Vyhrál ne u mé mámy, ale v tiskárně, kde byli připraveni, že případně udělají obálku podle sebe. 

Nakonec byli velice návrhy nadšeni a nabídli mi spolupráci přes školní rok, že by mi posílali zakázky a já je mohl dělat doma. Naprosto parádní brigáda. Mám radost nejen z mámy, která napsala svoji první publikaci a hned jí vybrali, aby jela na kongres reprezentovat ČR, ale i z toho, že se jim moje práce líbila. 

5 komentářů:

PepiCzech řekl(a)...

Na první pohled mě obálka nijak zvlášť nezaujala, trošku mi vadí ta černá postava v popředí. Máš ji "zhruba" ve středu, ale kouká ven-vpravo, působí tak na mě trochu zarovnaná mimo.

Na druhý pohled je to celkově příjemné, v reálu na papíru to bude asi dobrý. Zajímalo by mě jak máš řešený hřbet a zadní stranu.

Knihu bych si rád koupil, kdyby to bylo možný, snad bude běžně k sehnání v knihkupectví.

Petr Vojtěch řekl(a)...

Neměl by být problém knihu sehnat. Vydání knihy platí stát, ale počítá se s tím, že prvních 1500 výtisků bude hned pryč, další samozřejmě přijdou. Už nyní se kniha překládá do několika jazyků.

Díky za poznámky k obálce :). Todle je jen přední strana, samozřejmě hřbet a zadní strana je. Na hřbetu by měl být nápis jako na obálce a na zadní straně by měla být fotografie mámy + nějaký malý povídání, ale to nevím přesně, todle si dělaj už v tiskárně sami.

Anonymní řekl(a)...

Ups, to bude asi o mě x). Též bych do knihy rád aspoň nahlídnul, jestli je to o tom, o čem myslím; třeba Erich Berne je moje srdeční záležitost....

Anonymní řekl(a)...

Ikkju, sory za spam, zase sem se zapomněl podepsat...

Petr Vojtěch řekl(a)...

NN, je to vlastně výpověď člověka, který byl jako dítě týraný, když pak v 15ti utekl a dostal se k drogám. Onen člověk na svoje dětství vlastně pozapoměl, přičemž nyní si začíná vzpomínat, když už umírá na rakovinu. Pepo, tys toho člověka poznal, ano je to ona teta, se kterou Woozie chodil ven kouřit.